Gala de Luxe

Contacts | Timetable

Mandag

Gesloten

Dinsdag

11:00 to 20:00

Vandaag

11:00 to 20:00

Donderdag

11:00 to 20:00

Vrijdag

11:00 to 20:00

Zaterdag

09:00 to 18:00

Zondag

Gesloten


BTW: BE 0606.987.792

Over Gala de Luxe

Beste bezoekers van het schoonheidsschoonheidssalon Gala de Luxe!

Wij verwelkomen u met genoegen op onze officiële website en willen u het concept en ontstaan van ons schoonheidssalon voorstellen.

Het schoonheidssalon opende zijn deuren voor de klanten op 15 mei 2015. De oprichtster en eigenares Galina Solovyeva is een topstyliste en deskundige in cosmetologie.

Het basisidee en concept van ons modern schoonheidsschoonheidssalon is onder hetzelfde dak verschillende hooggekwalificeerde specialisten van de schoonheidsindustrie te verzamelen, zodat indien u wenst, kan u verschillende behandelingen in een dag combineren, dit helpt aanzienlijk uw tijd besparen. Ons modern en comfortabel interieur zal u ontspannen en laten vergeten uw huidige problemen.

Het schoonheidssalon beschikt over slechts twee kappersplaatsen, dit creëert de privé-sfeer van een huiskamer. Ze zijn uitgerust met de laatste nieuwigheden volgens kapperskunst. De schoonheids- en pedicure ruimte is voorzien van moderne apparatuur en toestellen, conform sanitaire en hygiënische voorschriften. Na elke klant wordt de kamer gezuiverd met een UVC-lamp en de instrumenten worden nauwkeuring gedesinfecteerd en gesteriliseerd. Wij gebruiken enkel wegwerpmaterialen en hypoallergene cosmetica voor huidbehandelingen van onze klanten. Onze schoonheidsspecialisten zijn altijd tot uw beschikking en met plezier zullen u professioneel advies geven en de nodige behandelingen uitvoeren.

U kan ons bellen voor een afspraak en we bekijken samen het geschikte tijdstip voor u. Alsook voor uw comfort, kan u een afspraak online maken.

beauty & hair